Aanbod

Je Huis Verkopen Doe Je Zo
12-stappen programma

 

Het programma om in 12 stappen je huis onweerstaanbaar te maken door presentatie-meerwaarde te creëren waarmee je gaat verleiden & verkopen en een winstgevende verkoop onvermijdelijk wordt!

Je wilt binnen nu en een jaar je huis gaan verkopen maar ...

… je weet dat er nog wel het e.e.a. aan je huis gedaan worden voordat het de verkoop in kan, maar hebt geen idee waar de prioriteiten liggen en waar je moet beginnen. Je voorstellingsvermogen is beperkt en bovendien kan je niet meer objectief naar je eigen huis kijken na er al die jaren te hebben gewoond.

… je wilt voorkomen dat je in een onzekere situatie terecht komt, waarbij je er maar op moet vertrouwen dat alles goed gaat komen en je je afhankelijk voelt van de makelaar. Je wilt graag grip houden op de situatie. Je wilt niet af gaan zitten wachten, maar zelf invloed uitoefenen op een succesvolle verkoop.

… je ziet het om je heen gebeuren. Huizen die snel en succesvol verkocht worden omdat ze zo mooi gepresenteerd zijn en met prachtige foto’s op funda staan. Het maakt je onzeker, want jouw huis ziet er niet bepaald zo uit.

… de gedachte dat je huis misschien lang te koop zal staan bezorgt je stress en je wilt al helemaal niet met dubbele woonlasten komen te zitten. Je hebt behoefte aan een duidelijk plan om dit te kunnen voorkomen.

… je twijfelt hoe je het aan moet gaan pakken. Naar de makelaar, misschien zelf verkopen of een online makelaar? Wat zou voor jullie de juiste aanpak zijn? Je zou wel wat hulp kunnen gebruiken.

… je bent bang voor flinke onderhandelingen over de vraagprijs, waardoor je uiteindelijk flink in prijs zal moeten zakken. Het maakt je nerveus, want je hebt geen idee op welk bedrag je dan zal uitkomen en of het droomhuis waar je graag zou willen wonen dan nog wel binnen de mogelijkheden ligt.

Of je huis staat al een tijd in de verkoop maar...

… er gebeurt weinig. Er zijn nog maar weinig kijkers geweest en van de makelaar kreeg je geen duidelijke terugkoppeling. Als je hem/haar vraagt wat je kunt doen stelt hij/zij alleen een prijsverlaging voor… Dit kan je nou niet echt bepaald gebruiken.

… je voelt je totaal overgeleverd aan de (ontbrekende) acties van de makelaar. Dit bevalt je niet. Je wilt graag grip over de situatie.

… deze onzekere situatie en uitzicht op mogelijk dubbele woonlasten zorgt voor stress, je wilt hier zo snel mogelijk vanaf.

Hoe zou het voor je zijn als...

… je precies weet hoe je het verschil kunt maken met jouw huis voor de verkoop, waardoor je met vertrouwen en grip op de situatie aan jouw doel werkt, het creëren van meerwaarde voor jouw huis met een winstgevende verkoop als gevolg.

… je een duidelijk plan hebt voor het verkoopklaar maken van je huis zodat je precies weet welke stappen je moet zetten en waar de prioriteiten liggen om je huis onweerstaanbaar te maken voor de verkoop d.m.v. het creëren van presentatie-meerwaarde?

… je precies weet wat de unieke kenmerken van jouw huis zijn en hoe je deze eruit kunt laten springen zodat de kopers als een blok voor jouw huis vallen, waardoor je sterk in je onderhandelingspositie staat en ze een goede prijs gaan bieden.

… geen stress hebt over de verkoop van je huis, of het lang te koop zal staan of dat de kopers flink zullen gaan onderhandelen over je vraagprijs. Maar dat je een duidelijk stappenplan hebt, zodat je precies weet wat je moet doen om te zorgen dat je de perfecte kopers gaat aantrekken?

… je tools in handen krijgt om de juiste stappen te zetten voor de presentatie van je huis waarmee je echt de doelgroep van jouw huis gaat aanspreken en je kijkers gaat verleiden die maar wat graag jouw huis willen kopen.

… je een overzichtelijk stappenplan zou hebben, waarmee je strategisch met ondersteuning van een expert aan de presentatie van je huis werkt en je volledig het vertrouwen hebt op een succesvol resultaat: jouw huis met veel succes verkopen.

… je huis er zo aantrekkelijk uitziet dat de kijkers in de rij staan om het te mogen bezichtigen en een bod mogen uitbrengen. En je een bedrag krijgt voor jouw huis waarmee de koop van je droomhuis werkelijkheid gaat worden!

In mijn programma is dat precies wat we gaan doen. In 12 weken word je door het juiste proces geleid om je voor te bereiden op de ultieme succesvolle verkoop!

Ik ben Marleen van Leest, ik woon in Breda en heb een grote liefde voor Frankrijk. Ik zit altijd vol met ideeën en hou er dan ook van om plannen te maken, maar liever nog mooie plannen tot bloei te laten komen!

In de afgelopen 11 jaar heb ik als vastgoedstylist een eigen strategie ontwikkeld waarmee ik vele woningverkopers heb kunnen ondersteunen om hun ultieme woningpresentatie te creëren waardoor zij met veel succes sneller hun huis konden verkopen en tegen hogere prijzen.

Door mijn ervaring, mijn specialisme in woningpresentaties voor de verkoop en door het dagelijks volgen van de ontwikkelingen in de woningmarkt weet ik precies wat goed verkoopt en wat niet en hoe je met slimme ingrepen het verschil kunt maken.

“Met het Je Huis Verkopen Doe Je Zo 12-stappen programma maak je je huis onweerstaanbaar en staat niets een winstgevende verkoop nog in de weg!”

- Je Huis Verkopen Doe Je Zo -

Het programma

Je Huis Verkopen Doe Je Zo

Het programma om in 12 stappen je huis onweerstaanbaar te maken door presentatie-meerwaarde te creëren waarmee je gaat verleiden & verkopen en een winstgevende verkoop onvermijdelijk wordt!

Tijdens dit duurzame traject waarin ik je meeneem in de 10 bouwstenen voor echte presentatie-meerwaarde van JHVDJZ gaan we praktisch aan de slag met jouw huis. Je doorloopt alle stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken voor de verkoop en ik deel al mijn kennis met je en ga je inspireren zodat je precies weet wat je moet doen om het verschil te gaan maken!

Het programma duurt 12 weken, elke week doorloop je een module. Je kan hierin zelf je tempo bepalen. Je hebt zo een duidelijke deadline en een stip op de horizon om naar toe te werken.
Je houdt zelf de touwtjes in handen, houdt grip op de situatie en oefent zelf invloed uit op een succesvolle verkoop.

Je hebt toegang tot een online omgeving waar je alles kunt vinden over de 10 onmisbare bouwstenen naar presentatie-meerwaarde met exclusieve informatie en tools in de vorm van video’s, instructie werkboeken, een actieplanner, beeldbank, productenlijst enz.

Gedurende 12 weken lang krijg je begeleiding en ondersteuning van mij als expert op afstand.

Wat je krijgt

• Online leeromgeving met 12 lesmodules
in de vorm van instructievideo’s en instructiewerkboeken

• 5 live support sessies via Zoom
waarbij je al je vragen aan mij kunt voorleggen en een kijkje in je huis kunt geven

• 1 live bezoek aan jouw huis
dit bezoek vindt plaats nadat je module 2 hebt afgerond, ik bekijk alle ruimtes in je huis en we bespreken wat de verbeterpunten zijn en hoe je dit het beste aan kunt gaan pakken, samen vullen we de JHVDJZ Actieplanner in.

• Online communicatie omgeving
waar je op werkdagen al je vragen aan mij kunt stellen

• JHVDJZ Klaar-voor-de-start-kit
je krijgt een pakket thuisgestuurd met essentiële items om meteen aan de slag te gaan

• JHVDJZ Presentatiemomenten-kit
je krijgt een pakket thuisgestuurd met essentiële items voor fotografie en bezichtigingen

• JHVDJZ Beeldbank
met veel inspiratie voor de presentatie van jouw huis

• JHVDJZ Productenlijst
van handige items die van pas kunnen komen bij het presenteren van je huis

• JHVDJZ Actieplanner
om alle verbeterpunten in kaart te brengen en te bepalen wat, waar, wie + wanneer

• JHVDJZ Cursus opruimen-in-3-stappen
om het opruimen stapsgewijs en in de juiste volgorde aan te pakken met zo min mogelijk afleiding

• JHVDJZ Kluswijzer
voor een duidelijke uitleg voor het uitvoeren van veel voorkomende klussen in en om je huis

Fotografiepakket
bestaande uit woningfotografie, 360 graden fotografie, video en Floorplanner plattegronden

En bovenal heb je mij 12 weken intensief als coach aan jouw zijde bij elke stap die je neemt. Je kunt alle vragen die je hebt aan mij stellen. Al mijn klanten weten dat jouw doel ook mijn doel is en dat ik je bij zal staan om dat te bereiken. Want ik wil dat jij je huis vol vertrouwen in de verkoop gaat zetten en met succes het binnen de kortste keren verkoopt voor een bedrag waar je nu alleen nog van kunt dromen.

JHVDJZ Live Stylingsessie

Het Je Huis Verkopen Doe Je Zo programma is aan te vullen met de JHVDJZ Live Stylingsessie. Deze sessie is optioneel voor woningverkopers die de laatste punten op de i, het afstylen van de woning, graag uitbesteden aan een styling professional.

Wat je leert

Pre-module – Doel & strategie bepalen
Eerst ga je specifiek voor jouw huis je kopersdoelgroep en de strategie bepalen, je brengt de USP’s (unieke kenmerken) van jouw huis in kaart en we gaan bekijken of er mogelijkheden zijn om je doelgroep te vergroten.

Daarna breng je alle verbeterpunten van je huis in kaart aan de hand van de JHVDJZ Actieplanner. Je bepaalt wie deze punten gaat uitvoeren (zelf of uitbesteden) en wanneer. De JHVDJZ Actieplanner geeft je een duidelijk overzicht van de te nemen stappen en de tijd die je daarvoor nodig hebt. Dit wordt je leidraad gedurende het programma. We kunnen dit ook tijdens mijn bezoek (verder) invullen.

Module 1 – Bouwsteen 1: Depersonaliseren
In deze module vertel ik je waarom het belangrijk is persoonlijke elementen uit het zicht te verwijderen voor de presentatiemomenten, welke persoonlijke elementen hieronder vallen, waardoor je deze kunt vervangen en hoe je dit gemakkelijk toepast zodat je je nog wel prettig voelt in je huis gedurende de verkoop.

Module 2 – Bouwsteen 2: Opruimen
In deze module ga je elke ruimte in je huis opruimen met behulp van de JHVDJZ Cursus opruimen-in-3-stappen. Na afloop hiervan heb je overzicht en zal er al een last van zijn schouders zijn gevallen en kan je verder met het focussen op de overige bouwstenen.

Module 3 – Bouwsteen 3: Neutraliseren
In deze module leg ik je uit wat een neutrale presentatie inhoudt en waarom het belangrijk is dit toe te passen. De kleurschema’s verzonden in de starterskit zullen je hier ondersteuning in gaan bieden.

Module 4 – Bouwsteen 4: Onderhouden
In deze module vertel ik je welke uit te voeren klussen het verschil gaan maken en hoe je deze uit kunt (laten) voeren. De JHVDJZ Kluswijzer zal hierin ondersteuning bieden.

Module 5 – Bouwsteen 5: Bestemming
In deze module leg ik je uit waarom het belangrijk is dat elke ruimte in en om het huis een duidelijke bestemming heeft, hoe je de juiste bestemming per ruimte kiest en hoe je dit gaat toepassen.

Module 6 – Bouwsteen 6: Indeling
In deze module vertel ik je wat de ideale indeling is van verschillende ruimtes in je huis en laat ik je zien hoe je dit uit kunt voeren.

Module 7 – Bouwsteen 7: Licht
In deze module deel ik met je wat het belang van goed verlichte ruimtes (zowel daglicht als kunstlicht) en hoe je ervoor zorgt dat alle ruimtes voldoende en het juiste licht hebben.

Module 8 – Bouwsteen 8: Schoon
In deze module zitten handige tips hoe je ervoor kunt zorgen dat het huis echt super schoon is tijdens de presentatiemomenten en vertel ik over bepaalde onderdelen om in het bijzonder op te letten.

Module 9 – Bouwsteen 9: Sfeer
In deze module vertel ik je waarom het belangrijk is dat je huis voor de verkoop de juiste sfeer uitstraalt en hoe je je huis echt uitnodigend maakt d.m.v. zorgvuldig uitgekozen accessoires op de juiste plekken te plaatsen. De JHVDJZ beeldbank en productenlijst zullen hierin ondersteuning bieden.

Optioneel is het mogelijk om in deze module de JHVDJZ Live Stylingsessie in te plannen.

Module 10 – Bouwsteen 10: Zintuigen
In deze module leg ik je uit hoe de zintuigen van kijkers werken tijdens een bezichtiging en hoe je ervoor kunt zorgen dat de bezichtiging op alle zintuiglijke vlakken een positieve ervaring oproept.

Post-module – De presentatie
Je hebt de bouwstenen afgerond, het huis is verkoopklaar gemaakt. In deze module bereid ik je voor op de afspraak met de fotograaf en de bezichtigingen. Ook deel ik met je waar je op kan letten bij het kiezen van een makelaar die bij jou past en geef ik je tips voor de vervolgstappen: het daadwerkelijk in de verkoop zetten van je huis.

Wil je deelnemen aan het 12 stappen programma? Vraag dan een gesprek met mij aan en ik neem contact je op

Wat klanten over mij zeggen

Sven: “Onze woning stond bijna 3 jaar te koop, waarna we Marleen van Je Huis Verkopen Doe Je Zo hebben ingeschakeld om onze woning optimaal te presenteren voor de verkoop. Na het huis opnieuw op funda te hebben aangemeld kwamen er meteen 5 bezichtigingen. Binnen 2 weken was ons huis verkocht. Een hele zorg minder!”

Gerard verdiende € 26.000,- met een investering van € 2.000,- op zijn huis. Hij volgde mijn adviezen exact op. Van het weghalen van spullen, tot het grondig onder handen nemen van zijn tuin, het uitvoeren van achterstallige klussen en als belangrijkste het vervangen van de fronten van zijn keuken. De perfecte styling zette de puntjes op de i. Hij zette het huis in de verkoop voor €230.000,-, meteen daarna brachten 12 geïnteresseerden een bod uit. Gerard verkocht zijn huis voor €256.000,-.

Marijke verkocht haar huis in 2 maanden tijd, waar het daarvoor 2 jaar in de verkoop had gestaan bij een andere makelaar, zonder enig resultaat. Na die 2 jaar was ze het beu, haalde haar huis uit de verkoop, schakelde een andere makelaar en mij in. Ze voerde al de adviezen uit die ik haar gaf en stak er veel energie in. Na weken van noeste arbeid was het resultaat daar! Alle ruimtes kwamen veel beter tot hun recht, oogden lichter en frisser en ademden de sfeer uit die de doelgroep zeker aan zou gaan spreken! Toen haar huis op funda verscheen kwamen er in no time 10 kijkers. De 10e en laatste kijkers vielen voor het huis en brachten een goed bod uit. Marijke was enorm opgelucht dat haar huis uiteindelijk na jaren van frustratie en onzekerheid zo snel verkocht was!

Voor wie

De JHVDJZ-methode  is specifiek ontwikkeld voor ambitieuze woningverkopers die bereid zijn om te investeren en de verantwoordelijkheid durven te nemen voor een succesvolle verkoop.

• Je hebt een duidelijke doel voor ogen: een succesvolle verkoop met een hoge opbrengst.

• Je bent bereid te investeren, zowel in tijd, energie als in geld.

• Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken om de presentatie van je huis écht goed te gaan neerzetten, op een manier die helemaal aansluit bij de doelgroep van jouw huis. Uiteraard ben je er vrij in om een deel van de werkzaamheden uit te besteden.

 


Het 12-stappen programma van JHVDJZ is helaas niet geschikt voor jou als…

• Je een supersnelle oplossing wilt voor het verkoopklaar maken van je huis en niet bereid bent hier tijd en energie in te steken. JHVDJZ is een intensief traject met resultaat.

• Je op zoekt bent naar een snelle en goedkope ‘oplossing’.

• Je huis al in de verkoop staat en je niet bereid bent dit tijdelijk uit de verkoop te halen en aan het JHVDJZ programma te werken.

Veelgestelde vragen

Ja, dat maakt in de meeste gevallen zeker heel veel uit. Al lijkt het in sommige gebieden niet zo, er zijn nog genoeg huizen die momenteel al een hele tijd te koop staan. In veel gevallen is dat te wijten aan de presentatie, aan het feit dat ze niet instapklaar zijn en niet voldoende zijn afgestemd op de doelgroep van het huis. Als je je woningpresentatie helemaal op orde hebt kan je veel makkelijker aan de vraagprijs vasthouden en is er minder onderhandelingsruimte voor de koper.

In de meeste gevallen kan je met een beperkt budget heel veel bereiken. Zo kost een andere opstelling van je meubilair of het verwijderen van enkele spullen je geen geld, maar kan je wel enorm veel opleveren. Ook het hergebruiken van spullen op een andere plek in je huis, waar ze vaak veel beter tot hun recht komen, kost niets, hoogstens tijd en energie. In sommige gevallen is het wel nodig om meer in je woning te investeren, met een snelle verkoop en een hogere verkoopprijs als gevolg betaalt dat zich gemakkelijk terug.

Je huis verbouwen ten behoeve van de verkoop is in de meeste gevallen niet nodig. Presentatie-meerwaarde creëren gaat vaak om het toepassen van relatief eenvoudige maar zeer effectieve oplossingen, die een groots effect hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van schilderwerk of het weglaten van meubilair. Mijn uitgangspunt is om met slimme ingrepen maximaal resultaat te bereiken. In sommige gevallen kan het wel raadzaam zijn om bijvoorbeeld verouderd sanitair te vervangen. Welke verbeterpunten je toepast verschilt per woning en hangt onder andere af van de doelgroep, de staat van onderhoud en het type woning.

De TV programma’s die je momenteel veel ziet zijn leuk voor de kijkcijfers, maar vaak niet realistisch, deze worden door grote merken gesponsord en de omvang ervan is in de praktijk vaak niet nodig.
Het uitgangspunt bij het verkoopklaar maken van je huis is in veel gevallen het huidige meubilair. Indien (delen van) het meubilair niet aansluiten bij de doelgroep van jouw huis is het wel verstandig deze te vervangen.

Uiteraard heeft iedereen een eigen smaak, maar er is ook een grote gemene deler qua smaak. Zo vinden de meeste mensen witte glad gestucte plafonds en wanden mooi, geven zij de voorkeur aan een neutrale houten vloer en houden ze van een witte keuken en badkamer en meubels in neutrale tinten. Als je hier rekening mee houdt zal je veel kopers aanspreken.

Het huis moet eerst een positief gevoel oproepen bij kopers waardoor ze enthousiast worden en zichzelf in jouw woning kunnen zien wonen. Met de juiste neutrale uitstraling kan je hen zeker over de streep trekken. Als je gaat nadenken over hoe de kopers jouw huis straks in zullen gaan inrichten sla je een stap over. Focus je eerst op hoe je je huis zo uitnodigend maakt dat kijkers niet kunnen wachten om jouw huis te gaan bezichtigen.

Woningverkopers ondersteunen met de allerbeste presentatie waardoor ze hun huis met veel succes verkopen is mijn ultieme missie!

Is dit iets waar jij naar verlangt en ben jij er klaar voor om stappen te kunnen gaan zetten met de presentatie en de verkoop van jouw huis?