“Huis na 1 jaar nog niet verkocht” Dat overkomt mij niet…!

Je kent ze vast van die verhalen van woningverkopers die hun huis na een jaar nog niet verkocht hebben. Of sommigen zelfs na 2 of 3 jaar nog niet…

Je denkt vast dat dit jou niet zal gebeuren. Als je deze verkopers 3 jaar geleden had verteld dat hun huis nog te koop zou staan zouden ze dat ook nooit hebben geloofd…

Dus vraag jezelf eens heel eerlijk af. Hoe lang schat jij de verkoopperiode in als je je huis in deze staat in de verkoop zou zetten? Ligt jouw huis op zo’n gewilde locatie dat kopers ervoor in de rij staan ongeacht het afwerkingsniveau? Of is jouw huis tiptop afgewerkt straalt het ruimte en rust uit en spreek je precies jouw kopersdoelgroep aan?

Ik hoop het van harte voor je, want dan is je zelfvertrouwen terecht!

Je zal wel een uitzondering zijn. De meeste mensen hebben namelijk hun huis helemaal naar eigen smaak ingericht (wat uiteraard prima is zolang je het niet verkoopt), veel spullen verzameld in de loop der jaren of achterstallig onderhoud opgebouwd.

Wees je ervan bewust dat in de meeste gevallen van huizen die langere tijd te koop staan de presentatie een grote rol heeft gespeeld.

Is jouw huis klaar voor de verkoop of kan je beter nog even aan de slag?

Tekst Marleen van Leest 
Foto portfolio Je Huis Verkopen Doe Je Zo
Fotografie 
Zibber