Je Huis Verkopen Doe Je Zo Live Styling sessie

Het 12-stappen programma maak je compleet met de Live Styling sessie. Hiermee zet je de laatste punten op de i om je huis onweerstaanbaar te maken, waarmee je gaat verleiden en verkopen.

De Live Styling sessie, hoe werkt dit?

Wanneer je bij de Module Sfeer van het Je Huis Verkopen Doe Je Zo 12-stappen programma bent aangekomen, kan je ervoor kiezen om de styling van jouw huis zelf uit te voeren met de informatie en inspiratie die je kunt terugvinden in deze module.

Je kan er ook voor kiezen om dit onderdeel uit te laten voeren door een styling professional om er zeker van te zijn dat je presentatie echt super onweerstaanbaar is! Na deze sessie is je huis meteen klaar om te laten fotograferen door een professioneel vastgoedfotograaf.

"Hoe één van mijn klanten € 24.000,- verdiende met een investering van € 2.000,-"

Gerard verkocht een paar jaar geleden zijn jaren dertig rijtjeshuis met veel succes! Het was zeker een mooi huis met originele details, maar lag niet in de meest gewilde buurt van de stad. Hij had de tijd mee, maar vooralsnog de presentatie tegen…

Hij ging met mijn 12-stappen methode aan de slag. Hij heeft onder andere heel veel spullen weggehaald, de tuin grondig onder handen genomen en hij voerde diverse achterstallige klussen uit. Tijdens een van onze gesprekken vroeg ik hem de rode fronten van zijn keuken te vervangen en ook dit voerde hij uit.

Vervolgens nodigde hij mij uit voor de Live Styling sessie. Ik kocht accessoires die perfect zouden passen bij de presentatie van zijn huis en waarmee we jonge gezinnen enthousiast zouden maken.

Toen ik zijn huis zag was ik erg onder de indruk van wat hij met hulp van wat familie en vrienden voor elkaar had gekregen. Met name de keuken zag er fantastisch uit en leek als nieuw met de mooie nieuwe witte fronten.

De styling die ik uitvoerde maakte het huis echt af. Het huis van Gerard was helemaal klaar voor de verkoop!

De makelaar zette het huis in de verkoop voor €230.000,- en organiseerde een Open Huis. Het liep storm! In totaal kwamen er circa 20 geïnteresseerden op af, waarvan er 12 (!) meteen een bod uitbrachten. Mijn klant verkocht zijn huis voor €256.000 ,- met een big big smile…

Gerard, Nuijtsstraat Breda

Met de Live Styling sessie weet je zeker dat je er alles aan gedaan hebt om de perfecte presentatie te creëren waarmee je je huis super succesvol gaat verkopen!