Over mij

Ik ben Marleen van Leest, ik woon in Breda en heb een grote liefde voor Frankrijk. Ik zit altijd vol met ideeën en hou er dan ook van om plannen te maken, maar liever nog mooie plannen tot bloei te laten komen!

In de afgelopen 11 jaar heb ik als vastgoedstylist een eigen strategie ontwikkeld waarmee ik vele woningverkopers heb kunnen ondersteunen om hun ultieme woningpresentatie te creëren waardoor zij met veel succes sneller hun huis konden verkopen en tegen hogere prijzen.

Door mijn ervaring, mijn specialisme in woningpresentaties voor de verkoop en door het dagelijks volgen van de ontwikkelingen in de woningmarkt weet ik precies wat goed verkoopt en wat niet en hoe je met slimme ingrepen het verschil kunt maken.

Nog meer woningverkopers bereiken, ze nog beter helpen en van grotere betekenis zijn

Een aantal jaar geleden merkte ik dat woningverkopers tegen verschillende dingen aan liepen. Ik voelde dat het ook anders kon. Ik wilde nog veel meer woningverkopers kunnen bereiken en ze nóg beter kunnen helpen en van grotere betekenis zou kunnen zijn. Ik ontwikkelde ‘Je Huis Verkopen Doe Je Zo’. Dit was de manier om alles waar ik voor sta, de vraag vanuit de markt die ik signaleerde en dat waar ik naar verlangde te kunnen combineren.

Wat ik signaleerde was dat woningverkopers niet meer logischerwijs in eerste instantie contact opnemen met een makelaar als ze hun huis willen gaan verkopen, maar ook op zoek gaan naar andere mogelijkheden en te nemen stappen. Sommige woningverkopers twijfelen over de traditionele aanpak van de makelaar. Ze vragen zich vaker af wat ze zelf kunnen doen voordat ze de stap zetten om te gaan verkopen en hoe ze het verschil kunnen maken. Ook denken steeds meer mensen na over het inschakelen van een online makelaar, waarbij ze een deel zelf kunnen doen of overwegen om zelf te verkopen.

Ook merkte ik dat woningverkopers tot meer bereid waren als ik ze eerder in het verkoopproces kon helpen. Niet wanneer ze al bij de makelaar op de stoep stonden, maar in de fase daarvoor, wanneer ze erover na aan het denken zijn om te gaan verkopen. Wanneer je met je huis aan de slag gaat wanneer je nog niet met je hoofd bij je nieuwe huis zit wordt het makkelijker, is de druk lager en voelt het fijner om aan je huis te werken én kan je er dan zelf ook nog wat langer van genieten. Bovendien als je huis al op en top gepresenteerd is vóórdat je daadwerkelijk stappen gaat nemen om te gaan verkopen wordt je huis hoger getaxeerd!

De unieke methode van Je Huis Verkopen Doe Je Zo die ik ontwikkelde sluit precies aan bij deze tendens. Met het programma van JHVDJZ ga je aan de slag voordat je de eventuele stap naar de makelaar maakt. Je werkt aan de 10 Bouwstenen voor echte presentatie-meerwaarde. Met het toepassen van slimme ingrepen laat je je huis van zijn allerbeste kant zien, waarmee je gaat verleiden en verkopen!

Ik werk graag samen met verkopers die zelf de verantwoordelijkheid durven te nemen voor een succesvolle verkoop en die erop vertrouwen dat door het zetten van de juiste stappen en met de juiste ondersteuning ze dat resultaat gaan bereiken. Ben jij dat? Lees dan gauw hoe ik jou kan helpen.

Je Huis Verkopen Doe Je Zo
12-stappen programma

Maak je huis onweerstaanbaar door presentatie-meerwaarde te creëren waarmee je gaat verleiden & verkopen en een winstgevende verkoop onvermijdelijk wordt!