Sparren zonder kosten voor meer inzicht?

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met de presentatie van jouw huis zodat je met meer succes gaat verkopen? Vraag een Verkopen-met-maximale-winst sessie met mij aan. Dit is een vrijblijvende sessie waarin we sparren over jouw situatie en ik je vertel hoe ik je eventueel verder zou kunnen helpen met de presentatie van jouw huis voor de verkoop.

Plan een Verkopen-met-maximale-winst sessie met mij in.

Na het versturen van de aanvraag kan je een datum en tijd in mijn agenda reserveren wanneer het jou uitkomt.

De vrijblijvende Verkopen-met-maximale-winst sessie levert je het volgende op

  • Inzicht in de huidige presentatie situatie van jouw huis
  • Stappenplan om succesvol te gaan verkopen
  • Inzicht in hoe ik jou als woningpresentatie expert kan helpen
  • Duidelijkheid over een mogelijk vervolgtraject
  • De resultaten die je kunt verwachten

Is deze sessie echt vrijblijvend?

Absoluut! Deze intake is bedoel om kennis te maken en te onderzoeken of ik jou kan helpen met de presentatie van jouw huis voor de verkoop. Daarnaast is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Je zit dus nergens aan vast.