san francisco, skyline, house-4674351.jpg

Hoe laat je je huis zien als een professional

Hoe laat je je huis zien als een professional

Zorg dat je huis brandschoon is

Veeg al uw balies af, maak de toiletten schoon, maak apparaten schoon, stofzuig, dweil, was ramen en spiegels, en controleer nogmaals op rommel in uw huis voordat u uw huis laat zien. Een schoon huis is veel aantrekkelijker en helpt kopers het potentieel van het huis te laten zien.

Laat het huis lekker ruiken

Een warme, uitnodigende geur kan potentiële kopers een goed gevoel geven en ervoor zorgen dat ze zich thuis voelen. Kaarsen aansteken, een geurkaars gebruiken, koffie zetten, luchtverfrissers en zelfs een open raam als het weer het toelaat, zijn een geweldige manier om een geruststellende geur aan je huis toe te voegen om potentiële kopers echt aan te spreken.

Laat het licht binnen

Open alle gordijnen en jaloezieën om mooie natuurlijke verlichting in uw huis toe te voegen. Zet accentlampen aan en alle mooie lampen in je huis. Bepaal de sfeer met uw verlichting en gebruik deze in uw voordeel. Net als geur kan verlichting ervoor zorgen dat een koper zich echt thuis voelt.

Zet je huis in scène

Voordat de kopers komen, moet u ervoor zorgen dat uw huis wordt opgevoerd om kopers aan te trekken. Haal alle ongewenste spullen uit het zicht, zorg dat je hele huis opgeruimd is. Plaats sierkussens rond je huis met plaids en woondecoratie om je show echt te versterken en je huis te onderscheiden van andere huizen waar de kopers naar hebben gekeken.

Neem je huisdieren mee

Niemand wil blaffen horen terwijl ze naar een huis kijken. Neem je kleine pelsbaby’s mee terwijl de kopers naar je huis kijken. Omdat ze zo schattig zijn, zijn huisdieren gewoon een afleiding en terwijl je je huis laat zien, wil je alle afleiding van dat mooie huis van je verwijderen.

Speel muziek

Dus we hebben geur, verlichting en nu hebben we geluid nodig. Speel wat zachte, vredige muziek op laag om een gelukkige, rustige sfeer in je huis te creëren, zodat de kopers zich echt thuis voelen. Muziek kan iemands stemming echt veranderen en misschien zelfs gewoon in de stemming brengen om een huis te kopen!

Ik hoop echt dat deze tips u nu of in de toekomst op de een of andere manier helpen en ik hoop dat u veel succes zult hebben bij het verkopen van uw huis.